Wasserij

Sedert 1909

Familiebedrijf Wasserij De Plassen is in 1909 opgericht vanuit passie voor het vak, onder de naam Wasserij G.H. Hartsink & zonen. In 1930 is de naam veranderd naar Wasserij de Plassen. Diezelfde passie uit 1909 is nog steeds onze drijfveer. Op de turfgrond van het huidige Vinkeveen is de toenmalige Wasscherij De Plassen ontstaan en opgebouwd. In de beginjaren werd de was gedaan voor vooraanstaande en vermogende kooplieden uit Amsterdam. In de jaren zestig werd het werkgebied van de wasserij uitgebreid naar zakelijke klanten: restaurants en hotels. Tegenwoordig zijn wij een wasserij voor de zakelijke markt met de focus op horecabedrijven.

Smetteloos textiel

Wasserij De Plassen is één van de modernste wasserijen van West-Europa. De wasserij is niet alleen een modern en technisch hoogstaand bedrijf met geavanceerde machines, maar ook klantvriendelijk, professioneel en altijd handelend naar de wensen van de klant en vanuit de markt. Wij kijken vooruit om succesvol te blijven en om u elke keer weer de kwaliteit te bieden waar wij voor staan. Daar ligt onze focus. Schone, frisse, kreukvrije en smetteloos textiel is uw visitekaartje naar uw klanten als horeca-exploitant.

Investering in techniek en samenwerking

We willen blijven investeren in het moderniseren van de techniek en daarmee inspelen op uw wensen. Wij onderhouden intensief en persoonlijk contact met u als klant. De combinatie van het leveren van kwaliteit en service en de opgebouwde relatie zorgt ervoor dat veel van onze samenwerkingen met klanten uiteindelijk resulteren in een partnership. Een intensivering van een goede samenwerking waarin voor ons een tevreden klant voorop staat. Wij willen dat onze efficiënte bedrijfsvoering u veel werk uit handen neemt. En dat het door ons gewassen en gestreken textiel uw klant iedere keer weer aangenaam verrast.

 

Een schone toekomst

Wasserij De Plassen blijft vooruit kijken naar een schone toekomst waarin continue verbetering van kwaliteit, service en samenwerking centraal staan. Duurzaamheid en milieu verliezen we hierbij zeker niet uit het oog; dit draagt bij aan een schone toekomst.